Ons verhaal

Bij Foodmaster Alblasserdam zetten wij sinds onze start in op heerlijke maaltijden, maar ook gastvrijheid. We proberen ervoor te zorgen dat iedereen met een warm gevoel bij ons binnenkomt.

Topproducten

Bij ons leeft de frituurcultuur. Juist daarom willen we producten aanbieden van hoge kwaliteit. We willen dat je echt iets lekkers eet. Onze toppers zijn de saté en hamburgers. We bieden verschillende soorten burgers aan, zoals cheeseburgers en kipburgers. Ook kan je kiezen voor de premium burger met een 120 grams burger van slagerskwaliteit.

Daarnaast staan maaltijden bij ons centraal. Kies voor een menu met frites en een snack. Je kunt op verzoek zelfs een Chinese maaltijd bij ons bestellen.   

Fijne locatie 

We vinden het belangrijk dat je bij ons prettig kunt snacken. We hebben dan ook een groot terras. Erg fijn in de zomer en lente als je even rustig jouw frietje wilt eten.

Je kunt tevens eenvoudig bij ons jouw auto kwijt door de grote parkeerplaats voor onze zaak. Zo kun je eenvoudig iets in onze zaak bestellen en meenemen.